
Ναυτεργάτες εμπόδισαν την επιβίβαση τουριστών σε κρουαζιερόπλοιο
Σε ξενοδοχεία μεταφέρθηκαν 970 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που επρόκειτο να αποπλεύσει στις 9:00 το βράδυ από τον Πειραιά για την Κροατία. Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ κατά της άρσης του καμποτάζ, ναυτεργάτες εμπόδισαν την επιβίβαση των τουριστών. Το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης.
Σε ξενοδοχεία μεταφέρθηκαν 970 επιβάτες του υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιου Ζenith που επρόκειτο να αποπλεύσει στις 9:00 το βράδυ από τον Πειραιά για την Κροατία. Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) κατά της άρσης του καμποτάζ, ναυτεργάτες εμπόδισαν την επιβίβαση των τουριστών.
Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε το πρωί στην Ακτή Ξαβερίου, όπου και αποβίβασε τους επιβάτες του. Συγκεντρωμένοι, μέλη κυρίως του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην πύλη πριν το πλοίο επιβιβάσει τους επιβάτες της νέας του κρουαζιέρας και εμπόδισαν τα πούλμαν με τους τουρίστες.
Με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, οι αλλοδαποί τουρίστες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία. Το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης, οπότε λήγει η 24ωρη απεργία της ΠΝΟ.
Το κρουαζιερόπλοιο Ζenith πραγματοποιεί εδώ και έναν περίπου μήνα κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, κάτι που λόγω του ευρωπαϊκού νηολογίου που φέρει, έχει δικαίωμα να πραγματοποιεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
