Η «Μηδενική ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Χρ.Πρωτόπαπα
Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» αναλαμβάνει, με προκήρυξή της στο δικτυακό τόπο Indymedia, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 14 Απριλίου στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα.
Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» αναλαμβάνει, με προκήρυξή της στο δικτυακό τόπο Indymedia, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 14 Απριλίου στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα.
Από την επίθεση στο γραφείο του κ. Πρωτόπαπα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης χρησιμοποιήθηκαν έξι φιάλες βουτανίου και δύο λίτρα βενζίνη.
Η οργάνωση ζητά μεταξύ άλλων την απελευθέρωση των συλληφθέντων για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα», της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», της 17Ν και καταλήγει: «Τιμή για πάντα στον Λάμπρο Φούντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντα από τη σπείρα που λήστευε καταστήματα στη Δυτική Αττική
- Να παραμείνουν οι αναπτυξιακές εταιρίες στις Περιφέρειες ζητάει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοί του εάν περάσει στα play offs του Champions League
- Τουρκία: Βίντεο αλληλεγγύης με πλεξούδα οδηγεί νοσηλεύτρια στα κρατητήρια
- Τραγωδία στα Τζουμέρκα – 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρέμα
- «Όχι» στην άρση ασυλίας Κουτσούμπα, λέει η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής: «Η μήνυση υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα» – «Ναι» για άρση ασυλίας Μάντζου


