
Νέα οφθαλμολογική επέμβαση θα χρειαστεί η 11χρονη Αφγανή
Σε νέα χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μάτι θα υποβληθεί η μικρή Αφγανή που τραυματίστηκε από τη βόμβα στα Πατήσια, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς». Παραμένει πάντως αβέβαιο αν τελικά θα αποκατασταθεί η όραση της 11χρονης.
Σε νέα χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μάτι θα υποβληθεί η μικρή Αφγανή που τραυματίστηκε από τη βόμβα στα Πατήσια, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς».Παραμένει πάντως αβέβαιο αν τελικά θα αποκατασταθεί η όραση της 11χρονης.
«Ο αριστερός οφθαλμός της μικράς ασθενούς χρήζει χειρουργικής επέμβασης, η οποία θα διενεργηθεί όταν αυτό κριθεί ασφαλές για τον οφθαλμό» αναφέρει το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά το ιατρικό συμβούλιο.
Το κορίτσι έχει ήδη υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, μία και στα δύο μάτια για την αφαίρεση θραυσμάτων και μία ακόμα για να αντιμετωπιστεί η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς στο δεξί μάτι.
Οι γιατροί ήταν εξαρχής επιφυλακτικοί στις εκτιμήσει τους για την αποκατάσταση της όρασής της, έπειτα από την έκρηξη της βόμβας στα Πατήσια στην οποία σκοτώθηκε ο άτυχος αδελφός της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε



