
Συμβολική κατάληψη διοδίων από μέλη του ΚΚΕ, κινητοποίηση κατοίκων στην Τραγάνα
Συμβολική κατάληψη στα διόδια των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς, πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ με αποτέλεσμα τα οχήματα να διέρχονται ελεύθερα. Κινητοποίηση και στα διόδια της Τραγάνας, όπου κάτοικοι της περιοχής σήκωσαν τις μπάρες διαμαρτυρόμενοι γιατί «είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν ακόμη και για να πάνε στα χωράφια τους».
Συμβολική κατάληψη στα διόδια των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ -ζητώντας την κατάργησή τους- με αποτέλεσμα τα οχήματα να διέρχονται ελεύθερα έως τις 7:00 το βράδυ, οπότε έληξε η κινητοτοποίηση.
Αντίστοιχη κινητοποίηση υπήρξε και στα διόδια της Τραγάνας, αυτή τη φορά από όπου κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι σήκωσαν τις μπάρες διαμαρτυρόμενοι γιατί «είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν ακόμη και για να πάνε στα χωράφια τους».
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα δεν έχουν κατασκευαστεί οι παράδρομοι, που προβλέπονται για τη διέλευση των ντόπιων, ενώ τοποθετήθηκαν και πλευρικά διόδια για εκείνους που κινούνται από την Τραγάνα προς την έδρα του δήμου τους, στην Αταλάντη και τη Λαμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από την αποδοτικότητα στην αξία: Γιατί το μοντέλο «άνθρωπος x μηχανή» αλλάζει την εργασία
- Ο Πούτιν αφήνει να εννοηθεί ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πλησιάζει στο τέλος του – Γιατί τώρα;
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
- Νίκολιτς: «Είναι οι πιο χαρούμενες μέρες στην καριέρα μου» (vid)
- Τα δυσάρεστα συναισθήματα και το σκληρό μάθημα
- Η φάση της χρονιάς στην Αγγλία και η σωστή παρέμβαση του VAR




