Συνάντηση Aννας Διαμαντοπούλου με τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου
Mε τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Aννα Διαμαντοπούλου, σχετικά με τις αλλαγές που σχεδιάζονται και το νέο πρόγραμμα για το Νέο Σχολείο, στις οποίες, όπως είπε η υπουργός, «ο ρόλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι καθοριστικός».
Mε τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Aννα Διαμαντοπούλου, σχετικά με τις αλλαγές που σχεδιάζονται και το νέο πρόγραμμα για το Νέο Σχολείο, στις οποίες, όπως είπε η υπουργός, «ο ρόλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και της νέας διοίκησής του είναι καθοριστικός».
«Ταυτόχρονα, συζητήσαμε την αναδιάρθρωση του συνόλου των φορέων που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική πολιτική του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, ώστε να δημιουργήσουμε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο, νέο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της εποχής» είπε η κα Διαμαντοπούλου.
Ο νέος πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, καθηγητής Κλήμης Ναυρίδης, τόνισε: «Το υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει μια μεγάλη μεταρρύθμιση και αρχίζει να την υλοποιεί. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με την καινούρια ηγεσία του θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει και να προωθήσει αυτή την αλλαγή, γιατί πλέον δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα


