
«Παρών» στην πορεία ανασυγκρότησης της ΝΔ δήλωσε ο Αρ.Παυλίδης
Την έντονη δυσαρέσκειά του για διαρροές περί διαγραφής του εξέφρασε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ρόδο ο Αριστοτέλης Παυλίδης. Ο πρώην υπουργός Αιγαίου δήλωσε «παρών» τόσο στην πολιτική ζωή, όσο και στην πορεία ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας.
Την έντονη δυσαρέσκειά του για διαρροές περί διαγραφής του εξέφρασε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ρόδο ο Αριστοτέλης Παυλίδης. Ο πρώην υπουργός Αιγαίου δήλωσε «παρών» τόσο στην πολιτική ζωή, όσο και στην πορεία ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Αυτό που έκανα επί 35 χρόνια θα συνεχίσω να το κάνω, ως ελεύθερος Δωδεκανήσιος, και κανένας δεν μπορεί να μου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα. […] Μετέχω στην πορεία του κόμματος και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τους κανόνες, που έχουν καθοριστεί, τους οποίους συνέβαλα και εγώ να γίνουν».
Διατύπωσε, εξάλλου, δυσαρέσκεια για τις διαρροές περί διαγραφής του, υποστηρίζοντας πως «είναι υποχρέωση όποιου πολιτεύεται, να έχει καθαρές και κρυστάλλινες θέσεις» και πως «το μισοσκόταδο δεν ταιριάζει στην πολιτική ζωή».
Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι «το ζήτημα θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα και όχι όποτε θέλουν οι πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Εγώ θα πολιτεύομαι όπως κάνω εδώ και 35 χρόνια και το ποιός είναι ανεπιθύμητος θα το αποφασίσει ο λαός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI
- Οι last minute κρατήσεις «ζεσταίνουν» τον τουρισμό
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές



