«Καλό Πάσχα»
Ξεφυλλίζοντας τις πολύχρωμες σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά θα μάθουν τι συμβαίνει τις άγιες αυτές μέρες και παράλληλα θα διασκεδάσουν με ζωγραφική, σταυρόλεξα, πασχαλιάτικες κατασκευές, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Λίγα λόγια για τις συγγραφείς
Πηνελόπη Μωραϊτου
Η Πηνελόπη Μωραϊτου είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, διδάκτωρ Φιλολογίας τους Πανεπιστημίου Αθηνών και ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία. Είναι γενική διευθύντρια του Ερευνητικού Ιδρύματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης. (ΕΙΠΕ).
Μαρία Μωραϊτου
Η Μαρία Μωραϊτου γεννήθηκε στον Πειραιά και σπουδάζει παιδαγωγικά στη Βοστώνη. Έχει παρακολουθήσει το 1ο και 2ο θερινό σχολείο με θέμα: «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» και το 1ο Συνέδριο «Λαϊκός Πολιτισμός και Εκπαίδευση». Αγαπάει τα λούτρινα ζωάκια της και ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες των αγαπημένων της βιβλίων.
«Μικρός Κοραής»
Παπάγου 7 & Αριστοφάνους
15234 Χαλάνδρι
τηλ. 210 6890321
- Σoκ στις ΗΠΑ: Αθλητής του NFL βρέθηκε νεκρός σε γκαράζ
- Το κούρεμα της Γκισλέιν Μάξγουελ στη φυλακή δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι εμμονική με την εξουσία
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
- Ιράν: Διχασμένοι οι σύμβουλοι του Τραμπ για την επίθεση – Σενάριο δολοφονίας Χαμενεΐ
- Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κρήτη με το τρόπαιο στις αποσκευές του (pics)
- Ποιες περιοχές της Ελλάδας «ψηφίζουν» οι τουρίστες

