Καραμπόλα 11 οχημάτων στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης
Καραμπόλα με την εμπλοκή 11 οχημάτων σημειώθηκε περίπου στις 07:00 την Τετάρτη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πυλαίας. Τέσσερα από τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν, τυλίχθηκαν στις φλόγες, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες. Λίγο πριν από τις 09:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον περιφερειακό.
2
Καραμπόλα με την εμπλοκή 11 οχημάτων σημειώθηκε περίπου στις 07:00 την Τετάρτη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πυλαίας. Τέσσερα από τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν, τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων, στα οποία ξέσπασε φωτιά, κατάφεραν να τα εγκαταλείψουν εγκαίρως και από το τροχαίο δεν υπάρχουν τραυματισμοί.
Ο περιφερειακός της Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς τα ανατολικά της πόλης παρέμεινε κλειστός, προκαλώντας σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Τελικά, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 09:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένα αναπάντεχο ρεκόρ: Ο κόσμος μετράει 8 χρόνια από την τελευταια πυρηνική έκρηξη – Πόσο θα κρατήσει;
- Τροχαία: 246 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε ελέγχους αλκοτέστ – Συνελήφθησαν 10 οδηγοί
- Η εκδίκηση του «σπασίκλα» – Γιατί οι άνδρες ερωτεύτηκαν ξανά τα γυαλιά οράσεως;
- Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε τον Σέντλατσεκ με εντυπωσιακό βίντεο
- Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»: Εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου με μια έκθεση
- ΑΕΚ: Πότε θα εκτίσουν οι Γιόβιτς, Ρέλβας, Ρότα και Κοϊτά
