Νέος γενικός διευθυντής στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), θέση που μέχρι τώρα κατείχε ο Σπύρος Παπανικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
2
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Στο παρελθόν ο Π.Χριστοδούλου διετέλεσε γενικός διευθυντής διαχείρισης διαθεσίμων στην Εθνική Τράπεζα και έχει προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις στο χρηματοπιστωτικό χώρο.
Στην ανακοίνωση του, το υπουργείο ευχαριστεί τον πρώην γενικό διευθυντή του ΟΔΔΗΧ, Σπύρο Παπανικολάου, για την συνεισφορά του στη διαχείριση του δημοσίου χρέους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφουζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»


