
Βαρύς φόρος αίματος από δύο εκρήξεις στο Καράτσι του Πακιστάν
Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν. Στην πρώτη σκοτώθηκαν 12 άτομα, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε σε νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί τα θύματα της πρώτης επίθεσης. Αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλα 10 άτομα.
2
Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν. Στην πρώτη σκοτώθηκαν 12 άτομα, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε σε νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί τα θύματα της πρώτης επίθεσης.
Στην πρώτη επίθεση, τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν και 49 τραυματίστηκαν από έκρηξη στo Καράτσι. Μεταξύ των νεκρών είναι αρκετές γυναίκες και παιδιά.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε κεντρική οδική αρτηρία και είχε ως στόχο διερχόμενο λεωφορείο.
Οι νεκροί από την έκρηξη στο νοσοκομείο του Καράτσι ανέρχονται σε τουλάχιστον δέκα. Στο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί θύματα προηγούμενης βομβιστικής επίθεσης.
«Προσπαθούμε να μάθουμε τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 8 με 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην δεύτερη έκρηξη» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Γκούλαμ Νάμπι Μέμον, ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.
Aρκετές εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο νοσοκομείο την ώρα της έκρηξης, η οποία σημειώθηκε στον χώρο που βρίσκονταν τα ασθενοφόρα.
Η αστυνομία απενεργοποίησε μια τρίτη βόμβα στο χώρο του νοσοκομείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
