
Εννιάχρονο κορίτσι έγινε μητέρα στην Κίνα
Ένα 9χρονο κορίτσι στη βορειοδυτική Κίνα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αναφέρουν τοπικές εφημερίδες και η Λαϊκή Ημερησία του Πεκίνου, επισημαίνοντας ότι η ανήλικη μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας.
2
Ένα 9χρονο κορίτσι στη βορειοδυτική Κίνα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αναφέρουν τοπικές εφημερίδες και η Λαϊκή Ημερησία του Πεκίνου, επισημαίνοντας ότι η ανήλικη μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας.
Το γεγονός αυτό καθιστά την ανήλικη μια από τις πιο μικρές μητέρες στον κόσμο.
Το κορίτσι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι στις 27 Ιανουαρίου στην πόλη Τσανγκτσούν.
Η γέννηση του αγοριού, που ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και ζύγιζε 2,75 κιλά έγινε σε τοπικό νοσοκομείο, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έμεινε έγκυος η ανήλικη παραμένουν αδιευκρίνιστες και η οικογένειά της αρνείται να συζητήσει το θέμα, γράφει η Λαϊκή Ημερησία του Πεκίνου.
Η σεξουαλική συνεύρεση με ένα άτομο κάτω των 14 ετών θεωρείται βιασμός από την κινεζική νομοθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Συγκινεί η λήπτρια της καρδιάς της Έμμας – Ο,τι μου συμβαίνει το ξεπερνάω σκεπτόμενη την προσφορά της

