
Αλλαγές στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη
Με απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) κ. Στ.Ψυχάρη ο δημοσιογράφος κ. Ι.Κ.Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού. Θα εκλεγεί επίσης μέλος του ΔΣ και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου. Με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ.
2
Mε απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) κ. Στ.Ψυχάρη ο δημοσιογράφος κ. Ι.Κ.Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού.
Ο κ. Πρετεντέρης (ο οποίος θα διατηρήσει τη δημοσιογραφική στήλη του στο Βήμα της Κυριακής και θα γράφει καθημερινή στήλη στα Νέα από την ερχόμενη Δευτέρα) κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα προταθεί ως μέλος του ΔΣ και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου.
Με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ από τον κ. Σταύρο Π. Ψυχάρη ως Πρόεδρο και μέλη τους κ.κ. Π.Καψή, Χ.Μεμή, Α.Καρακούση και Ι.Κ.Πρετεντέρη, με αρμοδιότητα την δημοσιογραφική ανάπτυξη του ΔΟΛ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιλικό με την Ιταλία στο Παγκρήτιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδας
- Η αναβίωση της αυτοκρατορίας: Πώς ο υπερεθνικισμός διαλύει την παγκόσμια τάξη
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga
- Ο Τζίμι Κίμελ σχολιάζει τις δηλώσεις της Μελάνια περί Έπσταϊν

