
Ίβιτς και Γιάντσης κέρδισαν τα βραβεία MVP και Best Goal
Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Δημήτρης Γιάντσης είναι οι νικητές των βραβείων MVP ΟΠΑΠ και Best Goal ΟΠΑΠ αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Σέρβος μέσος πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στον κρίκο των εντυπωσιακών φετινών του παιχνιδιών και βοήθησε την ομάδα του να αποδράσει με το «τρίποντο» από το «Καραϊσκάκη». Ο Δημήτρης Γιάντσης με ένα εντυπωσιακό σούτ μείωσε για τον Ηρακλή στην αναμέτρηση με την Λάρισα.
2
Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Δημήτρης Γιάντσης είναι οι νικητές των βραβείων MVP ΟΠΑΠ και Best Goal ΟΠΑΠ αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Σέρβος μέσος πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στον κρίκο των εντυπωσιακών φετινών του παιχνιδιών και βοήθησε την ομάδα του να αποδράσει με το «τρίποντο» από το «Καραϊσκάκη».
Ο Ίβιτς συγκέντρωσε το 60,8% των προτιμήσεων των φιλάθλων που ψήφισαν.
Ο Δημήτρης Γιάντσης με ένα εντυπωσιακό σούτ μείωσε για τον Ηρακλή στην αναμέτρηση με την Λάρισα και αυτό το γκολ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής με ποσοστό 65,9%
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
– Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 60,8%
– Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 27,1%
– Λούκας Βίλτσες (Αστέρας Τρίπολης) 12,1%
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
– Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής) 65,9%
– Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 30,1%
– Δημήτρης Ορφανός (Εργοτέλης) 4%
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr