
Επιμένει ο μάνατζερ του Σκόκο για τη μεταγραφή…
Οι ενοχλήσεις του Νάτσο Σκόκο και ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ερμηνεύτηκε... ποικιλοτρόπως. Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός άσος είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της ΑΕΚ, που δεν τον αφήνει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Αυτό τόνισε στην εφημερίδα, «Εξέδρα», ο μάνατζερ του παίκη, Μάρτιν Μοντέρο: «Πρώτη φορά φέρνω τέτοια προσφορά σε περίοδο κρίσης και αρνούνται να με συναντήσουν».
2
Οι ενοχλήσεις του Νάτσο Σκόκο και ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ερμηνεύτηκε… ποικιλοτρόπως. Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός άσος είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της ΑΕΚ, που δεν τον αφήνει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Αυτό τόνισε στην εφημερίδα, «Εξέδρα», ο μάνατζερ του παίκη, Μάρτιν Μοντέρο: «Μου συμβαίνει πρώτη φορά να φέρνω τέτοια προσφορά σε περίοδο κρίσης και να αρνούνται να με συναντήσουν. Φαίνεται πως η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Ο παίκτης είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και ενοχλημένος, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ΑΕΚ δεν θέλει να ακούσει έστω μια προσφορά.
»Ο Σκόκο ως επαγγελματίας χρειάζεται ένα καλό αθλητικό πρότζεκτ για να λειτουργήσει και να προοδεύσει. Η ΑΕΚ τού το υποσχέθηκε το καλοκαίρι του 2008, αλλά στην πράξη δεν έγινε ποτέ. Άλλη ΑΕΚ τού είχαν τάξει, κι άλλη συνάντησε. Γι αυτό εκτιμώ πως ο κύκλος του στην ΑΕΚ έκλεισε.
»Υπάρχει στη μέση ένα συμβόλαιο και αν συνεχίσει στην ΑΕΚ θα είναι ξεκάθαρα λόγω αυτού. Αλλά ψυχολογικά θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές είναι πάνω από όλα ανθρώπινες οντότητες κι όχι σκλάβοι. Το πρόβλημα του Νάτσο δεν είναι επ`ουδενί οικονομικό. Και αύριο να τον φωνάξουν και να του προσφέρουν ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο θα αρνηθεί.
»Πέρυσι έβλεπε ότι δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση και φέτος ήρθαν τα χειρότερα. Με τη δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς πως δεν έχει ποιοτικό παίκτη να παίξει δίπλα στον Μπλάνκο ή την άλλη, μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο, πως αν μείνει θα φύγουν πέντε παίκτες. Δεν μίλησε ονομαστικά, αλλά τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ανέφεραν πως ο ένας που εννοούσε ήταν ο Σκόκο. Και δεν βγήκε κανείς να τον καλύψει ανθρώπινα.
»Εξάλλου ενοχλήθηκε πολύ όταν σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν, κόντρα στην Έβερτον, έμεινε στον πάγκο. Για να μην αναφερθώ σε κάποιες άλλες καταστάσεις που δεν λέγονται και ο ίδιος ο Νάτσο θέλει να κρατήσει μέσα του… Η σχέση του με τον προπονητή είναι παγωμένη. Υπάρχει μεγάλη απόσταση».
Από την άλλη, ο Νίκος Θανόπουλος δήλωσε στη «Real News»: «Ο Ολυμπιακός μάς ζήτησε τον Σκόκο, αλλά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Στην παρούσα φάση δεν συζητούμε το παραμικρό ενδεχόμενο πώλησης του Σκόκο και ταυτόχρονα θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ξαναγίνει ο ποδοσφαιριστής ευτυχισμένος στην ομάδα μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Σκόκο θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
