2

Την πρώτη του εμφάνιση ως οδηγός της Ferrari έκανε σήμερα (Δευτέρα 11/01) στην Ιταλία ο Fernando Alonso, στην καθιερωμένη συνάντηση των οδηγών της Ferrari και των αναβατών της Ducati με τον Τύπο στο χειμερινό θέρετρο του Τρεντίνο, στους Δολομίτες.


Ο Ισπανός, μαζί με τον Felipe Massa και τον τρίτο οδηγό της Scuderia Giancarlo Fisichella, αλλά και με τους αναβάτες της Ducati στο MotoGP Casey Stoner και Nicky Hayden, θα προχωρήσουν σε συνεντεύξεις Τύπου και διάφορες εκδηλώσεις τις προσεχείς ημέρες.


Παράλληλα, συνεντεύξεις θα παραχωρήσουν τόσο ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, όπως και ο γενικός διευθυντής της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali.


Πέραν της παρουσίασης του F. Alonso με τη Ferrari, η σημαντικότερη στιγμή της συνάντησης στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι η παρουσίαση της νέας Ducati GP10, τους προσεχούς πρωταθλήματος του MotoGP.


auto.in.gr