
Στην Πεντέλη φυτεύονται τα έλατα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας
Τα έλατα που συνέθεταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας, και έδωσαν λάμψη στην καθημερινότητα κατά τις μέρες των εορτών, θα μεταφερθούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από την πλατεία Συντάγματος στην Πεντέλη για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο δάσος.
2
Τα έλατα που συνέθεταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας, και έδωσαν λάμψη στην καθημερινότητα κατά τις μέρες των εορτών, θα μεταφερθούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 10πμ, από την πλατεία Συντάγματος στην Πεντέλη για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο δάσος.
Ο Δήμος Αθηναίων συμμετέχει στην δεντροφύτευση, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ) και -όπως είχε ανακοινώσει στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων- θα μεταφέρει τα 250 έλατα για να φυτευτούν στην πρόσφατα καμένη περιοχή του περιβάλλοντα χώρου του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.
Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί η πλατεία Χαραυγής στην Παλαιά Πεντέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό