
Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες για την οικονομία στις 11 Φεβρουαρίου
Οι ηγέτες της ΕΕ θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες στις 11 Φεβρουαρίου σε μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής που θα είναι αφιερωμένη στην οικονομική ανάπτυξη, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ.
2
Οι ηγέτες της ΕΕ θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες στις 11 Φεβρουαρίου σε μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής που θα είναι αφιερωμένη στην οικονομική ανάπτυξη, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ.
«Είναι η πρώτη επίσημη ημέρα στην εργασία μου. Προετοιμάζω ήδη το προσεχές ευρωπαϊκό συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου. Πήρα την πρωτοβουλία να συγκαλέσω το συμβούλιο αυτό, το κύριο θέμα του οποίου θα είναι η οικονομία», σημειώνει στηνανακοίνωσή του.
«Χρειαζόμαστε περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη για να χρηματοδοτήσουμε μια στέρεη βάση για το κοινωνικό μας μοντέλο και για να διατηρήσουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής μας», προσθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
