
Πρωτοχρονιάτικες εκπτώσεις έως και 30% στα εμπορικά καταστήματα
Σε πρόωρες εκπτώσεις έως και 30% σε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και ηλεκτρονικά προχωρούν οι έμποροι την τελευταία εβδομάδα του έτους, προκειμένου να τονώσουν την εξαιρετικά υποτονική αγορά, εξαιτίας της κρίσης. Το ωράριο των καταστημάτων για την τελευταία εβδομάδα του χρόνου.
2
Σε πρόωρες εκπτώσεις έως και 30% προχωρούν οι έμποροι την τελευταία εβδομάδα του έτους, προκειμένου να τονώσουν την εξαιρετικά υποτονική αγορά, εξαιτίας της κρίσης.
Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», οι προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και ηλεκτρονικά είναι μονόδρομος για τους περισσότερους εμπόρους, καθώς οι πωλήσεις τους υποχωρούν μέχρι και 30% σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά επίπεδα.
Παρά το γεγονός ότι πριν τα Χριστούγεννα, δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές επισκέφθηκαν τα καταστήματα στις παραδοσιακές εμπορικές οδούς, πολλοί ήταν εκείνοι που έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς αποφάσισαν να περιμένουν τις εκπτώσεις για να προβούν στις αγορές τους.
Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή, οι έμποροι έχουν καταφύγει σε πρόωρες εκπτώσεις που την τελευταία εβδομάδα φτάνουν το 30% στα είδη ένδυσης (σακάκια, μπουφάν, τζάκετ), το 20% στα είδη υπόδησης και στις τσάντες, το 15% στα οικιακά είδη και το 30% στις τηλεοράσεις, τα laptop και τις παιχνιδομηχανές.
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
Τα καταστήματα στην Αθήνα παραμένουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου θα μείνουν κλειστά, ενώ από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επανέρχεται το χειμερινό ωράριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Γιαμάλ στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα
- Βηθλεέμ: Πού βρίσκεται η γενέτειρα του Ιησού και του Δαβίδ;
- Συνελήφθη άνδρας στα Κύθηρα που διακινούσε αρχαιότητας μέσω διαδικτύου
- ΠΑΣΟΚ: Ο Λαζαρίδης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Ο Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει
- Υποκλοπές: H εμπλοκή των 9, ο κίνδυνος παραγραφών και τα ερωτήματα για τους χειρισμούς της Δικαιοσύνης
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο


