
Κίνητρο η Μπενφίκα και όχι το Europa League
Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ (σ.σ. έχει αποκλειστεί από την συνέχεια) για την Λισαβόνα, όπου αύριο, Πέμπτη, θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. «Οταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με το όνομα της Μπενφίκα, αυτό αποτελεί κίνητρο» δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
- Η άδοξη διακοπή της... απολογίας του Ντέμη Νικολαΐδη
2
Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ (σ.σ. έχει αποκλειστεί από την συνέχεια) για την Λισαβόνα, όπου αύριο, Πέμπτη, θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τους ομίλους του Europa League.
Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με το όνομα της Μπενφίκα, αυτό αποτελεί κίνητρο. Πιστεύω ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Μέχρι αύριο θα διαπιστώσουμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Μπορεί να γίνουν μερικές αλλαγές. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας, τους εαυτούς μας και έχουμε κίνητρο απέναντι στην Μπενφίκα».
Την αποστολή της ΑΕΚ, αποτελούν οι Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Αρτσε, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Καφές, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο και Λεονάρντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο
- Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Προς ένταξη και ο γονιδιακός έλεγχος για καρκίνο μαστού
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»


