
Μόνο με αλλαγή στρατηγικής η έξοδος από την κρίση, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Για προσπάθεια δημοσιονομικής τρομοκρατίας του κόσμου ώστε να δεχτεί τα σκληρά μέτρα ως αυτονόητα και απαραίτητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η έξοδος από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο με αλλαγή στρατηγικής, υπογραμμίζει.
2
Οι πολιτικές εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
Αναφερόμενος στην χτεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη διαφάνεια και τη διαφθορά ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Τσίρπας τόνισε ότι «ήταν χρήσιμη κυρίως γιατί ανέβασε τις προσδοκίες των πολιτών για θεσμικές αλλαγές στην κατεύθυνση περισσότερης διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς».
Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι αυτό που χρειάζεται για την έξοδο από την οικονομική κρίση είναι να υπάρξει αλλαγή στρατηγικής και κυρίως ενίσχυση των χαμηλών μισθών, των συντάξεων και ενίσχυση της απασχόλησης.
«Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι οι διαφορές σε σχέση με τα όσα έλεγε πριν από τις εκλογές και σε όσα εφαρμόζει σήμερα είναι πολύ μεγάλες και δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από συνθήματα και πίσω από μια προσπάθεια δημοσιονομικής τρομοκρατίας, προκειμένου τα σκληρά μέτρα που ετοιμάζεται να ανακοινώσει, να περάσουν στον κόσμο ως αυτονόητα και απαραίτητα», τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαγιό, θαλασσινό αλάτι και το αγόρι μου – Πώς ήταν η Ίμπιζα στα ’70s
- Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του σπιτιού του
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό
- Fed: Παγωμένα τα επιτόκια για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση

