Ο Ολυμπιακός ξεκινά για την «παγωμένη» Λιθουανία χωρίς τον Βασιλόπουλο
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που έχει πρόβλημα στη μέση, δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό με τη Λιέτουβος Ρίτας στην «παγωμένη» Λιθουανία, που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη (19:45) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Πρόστιμο 1.000 ευρώ στο Μπέβερλι για το επεισόδιο με Ουίλιαμς. Ο Πίπεν αγαπημένος του Τσίλντρες, που... βοήθησε τον Τζόρνταν.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας, που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη (19:45) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχωρεί την Τρίτη για το παγωμένο Βίλνιους χωρίς τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση του. Αυτός ήταν, άλλωστε, ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Α1.
Οι Πειραιώτες αναμένεται να συναντήσουν πρωτόγνωρες κλιματολογικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία φτάνει τους -15 βαθμούς Κελσίου!
Πρόστιμο 1.000 ευρώ στο Μπέβερλι για το επεισόδιο με Ουίλιαμς
Πρόστιμο 1.000 ευρώ θα πληρώσει ο Πάτρικ Μπέβερλι για το επεισόδιο που είχε την περασμένη Πέμπτη με τον Αμερικανό γκαρντ της Μάλαγα, Σαμόντ Ουίλιαμς, στη διάρκεια του αγώνα που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι δύο Αμερικανοί πιάστηκαν στα χέρια κι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές.
Η πειραϊκή ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 ευρώ για τα μικροαντικείμενα που έπεσαν στον ισπανικό πάγκο στη διάρκεια της διακοπής που ακολούθησε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μεγάλος ΟΦΗ, νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην παράταση (2-2 κ.δ.) μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του. Με άδεια χέρια ο Δικέφαλος στα 100 του χρόνια.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.