
Αθώος ο Ντίκα και παίζει κόντρα στον ΠΑΟ, ένοχος ο Ντιέ… εκτός αποστολής
Οι αποφάσεις του Σάββα Κωφίδη φανερώνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός επέρριψε μεγάλες ευθύνες στον Σερζ Ντιέ, για το πρόσφατο έντονο επεισόδιο του ιβοριανού ποδοσφαιριστή με τον Νικουλάε Ντίκα. Για την ακρίβεια, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έλαβε την έγκριση για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ντιέ.
89
Οι αποφάσεις του Σάββα Κωφίδη φανερώνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός επέρριψε μεγάλες ευθύνες στον Σερζ Ντιέ, για το πρόσφατο έντονο επεισόδιο του ιβοριανού ποδοσφαιριστή με τον Νικουλάε Ντίκα. Για την ακρίβεια, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έλαβε την έγκριση για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ντιέ.
Το βέβαιο είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα κληθούν σε απολογία. Επί τούτου βέβαια, αποδείχθηκε (για μια ακόμη φορά) ότι θα αντανακλαστικά της διοίκησης παραμένουν «σκουριασμένα».
Το επεισόδιο μεταξύ των δύο παικτών σημειώθηκε την Τετάρτη και μέχρι στιγμής οι παίκτες δεν έχουν δώσει εξηγήσεις επί του θέματος. Κατ αυτόν τον τρόπο, το… μπαλάκι έπεσε στον Κωφίδη, ο οποίος απέκλεισε από την αποστολή τον Σερζ Ντιέ, θεωρώντας (προφανώς) ότι φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για το περιστατικό. Μάλιστα, ο ιβοριανός ποδοσφαιριστής ακολούθησε και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα.
Σε ότι αφορά τον Ντίκα, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί και στο βασικό σχήμα, καθώς ο Κωφίδης εκτιμά ότι η ποιότητα του Ρουμάνου είναι απαραίτητη (κυρίως) σε παιχνίδια σαν αυτά με τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη πλευρά όμως, οι απόψεις διίστανται σχετικά με την διάταξη που θα χρησιμοποιήσει, αν και το πιθανότερο είναι να παρατάξει ένα σχήμα 4-2-3-1 όπου ο Βικτοράς Γιάκομπ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Ντίκα θα έχει ελεύθερο ρόλο και οι Εσπτάιν, Τούμα θα είναι στα άκρα.
Όσο για τον αντικαταστάτη του Ντιέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Στέλιος Ηλιάδης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μάρτος, Τούμα, Επστάιν, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ, Ντίκα και Γιάκομπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο
- Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Προς ένταξη και ο γονιδιακός έλεγχος για καρκίνο μαστού
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»


