
ΤΑ ΝΕΑ στο iPhone και το iPod touch
Διαθέσιμη άμεσα και δωρεάν από το iTunes Store είναι από τις 10η Δεκεμβρίου η app "TANEA", η πρώτη εφαρμογή εφημερίδας για iPhone στην Ελλάδα.
Διαθέσιμη άμεσα και δωρεάν από το iTunes Store είναι από τις 10η Δεκεμβρίου η app “TANEA”, η πρώτη εφαρμογή εφημερίδας για iPhone στην Ελλάδα.
Η mobile έκδοση της εφημερίδας για το iPhone και το iPod touch παρέχει στον χρήστη δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, με ενημέρωση σε βάθος, όλο το εικοσιτετράωρο. Έτσι, εκτός από έντυπη και διαδικτυακή (tanea.gr), η εφημερίδα μεταφέρεται και στο δημοφιλές κινητό της Apple.
Σύμφωνα με την εταιρεία ΔΟΛ Digital, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η εφαρμογή TANEA έγινε η δημοφιλέστερη εφαρμογή στο ελληνικό iTune Store -με τα περισσότερα download και άκρως θετικά σχόλια χρηστών.
- Τα έργα του 1 εκ. ευρώ που αλλάζουν το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο



