
«Αν έφευγα από τον Αρη θα πήγαινα μόνο στο εξωτερικό» δήλωσε ο Νέτο
Την απόλυτη ικανοποίηση του για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Αρη κατέθεσε την Τετάρτη ο Ντάρσι Νέτο. «Αν έφευγα από τον Αρη, θα πήγαινα μόνο στο εξωτερικό. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα της Ελλάδας» επισήμανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.
105
Την απόλυτη ικανοποίηση του για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Αρη κατέθεσε την Τετάρτη ο Ντάρσι Νέτο. «Το καλοκαίρι ξεκίνησαν συζητήσεις, τις οποίες είπαμε με τη διοίκηση να αφήσουμε για λίγο αργότερα.
»Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επέκταση του συμβολαίου μου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να μείνω στον Αρη, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα αλλάζει σελίδα με την έλευση του κ. Κούπερ. Ο Αρης ήταν η πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε στην Ευρώπη όταν έφυγα από τη Βραζιλία.
»Αν έφευγα από τον Αρη, θα πήγαινα μόνο στο εξωτερικό. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα της Ελλάδας» επισήμανε αρχικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Υπήρχαν και άλλες προτάσεις, αλλά δεν έφτασαν ποτέ όλες σε μένα, δεν τις μελέτησα ποτέ. Επρεπε κάποια πράγματα να τα διεκπεραιώσω όλα μόνος μου επειδή δεν έχω μάνατζερ.
»Εγώ και ο πατέρας μου τα διαχειριζόμαστε όλα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, παρά μόνο ότι είμαι ευτυχισμένος, γιατί από την αρχή η μόνη σκέψη ήταν να μείνω στον Άρη. Ή στον Αρη ή στο εξωτερικό».
Με αφορμή το σαββατιάτικο, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, κατέληξε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι μπορεί να είναι στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι με την πορεία μας. Είμαι τρία χρόνια στον Άρη και δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα να είναι στη θέση αυτή.
»Όμως ο Αρης αλλάζει σελίδα, έχει κάνει τώρα μια νέα αρχή, έχει νέα νοοτροπία νικητή και νέα αγωνιστική ταυτότητα. Γινόμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας με τον κόσμο που κυριολεκτικά είναι ο 12ος παίκτης. Τώρα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που ζητάω είναι υπομονή από τον κόσμο και ο Αρης θα βγει από αυτήν την κατάσταση. Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή.
»Επέλεξα να μείνω στην ομάδα που αγαπάω, γιατί ξέρω πως θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Οι μεταγραφές που κάναμε το καλοκαίρι, δημιούργησαν προσδοκίες. Οι παίκτες ήταν καινούριοι και πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν. Βλέπουμε ότι αρχίζει να αλλάζει αυτή η κατάσταση. Οι στόχοι μας ήταν πολύ υψηλοί. Να ξέρουν όλοι, ότι οι απαιτήσεις που έχουν οι οπαδοί μας, είναι ίδιες με αυτές που έχουμε και εμείς στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν και θέλουν να αποδείξουν πολλά πράγματα.
»Προσωπικά, κοντεύω να συμπληρώσω τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα του Αρη και θέλω να κάνω άλλες τόσες. Θα δίνω τη μέγιστη απόδοσή μου και θέλω η ομάδα πάντα να κερδίζει».
Μέλος ο Λαμπριάκος
Μέλος της Λέσχης Φίλων Αρη, εξάλλου, έγινε ο Σταύρος Λαμπριάκος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων των Αρειανών να γραφτούν στην Λέσχη. Μετά το ματς της Τούμπας, ένιωσα ακόμα πιο πολύ υπερήφανος που είμαι οπαδός αυτής της ομάδας. Η ομάδα ανήκει στο λαό της».
Αγωνιστικά, ο Νάτσο Γκαρσία είναι ο μοναδικός από τους «κίτρινους» που κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εξαιτίας του τραυματισμού του. Στη προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν και οι Κατίδης, Γραικός από την ομάδα των Νέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic

