
Διώξεις για πλημμελήματα στους συλληφθέντες του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων
Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας στους νεαρούς που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων κατά την διάρκεια μικροεπεισοδίων με αστυνομικούς, ενώ παρέπεμψε δύο από αυτούς στον Εισαγγελέα ανηλίκων. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο.
106
Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας στους νεαρούς που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων κατά την διάρκεια μικροεπεισοδίων με αστυνομικούς.
Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν μετά το μεσημέρι δώδεκα νεαροί εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα για να δικαστούν και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.
Ο Εισαγγελέας παρέπεμψε τους ανήλικους στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων και άσκησε στους υπόλοιπους δίωξη για:
Διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρες απρόκλητης σωματικής βλάβης, διακεκριμένες φθορές , εμπρησμό, αντίσταση κατά της Αρχής, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με την δίωξη ορισμένα από τα αδικήματα τελούν υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπει ο πρόσφατος νόμος για δράστες με καλυμμένα πρόσωπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Fed: Σενάρια πολέμου και αυξήσεις επιτοκίων – Τι έδειξαν τα πρακτικά
- Μπράγκα – Μπέτις 1-1: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ

