Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες στην Καισαριανή
Εμπρηστικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων στην Καισαριανή. Στόχος των επιθέσεων ήταν ένα σούπερ μάρκετ και δύο τράπεζες, στις οποίες προκλήθηκαν μικροζημιές. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
103
Εμπρηστικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.
Οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ σε σούπερ μάρκετ και στην Εμπορική Τράπεζα στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Κλαζομενών, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημίες στους υαλοπίνακες του καταστήματος και στο ΑΤΜ.
Επιτέθηκαν επίσης με βόμβες στο υποκατάστημα της Eurobank στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλαδελφείας, όπου και πάλι προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημίες στους υαλοπίνακες.
Οι φωτιές σβήστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος Ροδρίγκες λέει πως θα επιδιώξει «συμφωνίες με την αντιπολίτευση»
- Συρία: Η κυβέρνηση απελευθέρωσε 126 ανηλίκους από φυλακή όπου κρατούνταν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους
- Βρετανοί καταναλωτές: Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς στις αγορές τροφίμων
- ΗΠΑ: Οι καλύτερες και οι χειρότερες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες του 2025
- Έρχεται shrinkflation και στο πασχαλινό καλάθι
- Ελβετία: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει θλίψη για την αποχώρηση των ΗΠΑ
