Δεν έχει εργολαβική σχέση με την Dubai World η Ελλάκτωρ, διευκρινίζει o όμιλος
Η Ελλάκτωρ δεν έχει καμία εργολαβική σχέση με την Dubai World, διευκρινίζει ο όμιλος μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν τις εταιρείες της περιοχής. Ο όμιλος δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι μέσω της θυγατρικής του Al Ahmadiah Aktor, στην οποία συμμετέχει με 50%.
106
Τη δραστηριοποίησή του στο Ντουμπάι, μέσω της θυγατρικής εταιρίας, Αl Ahmadiah Aktor, στην οποία συμμετέχει με 50%, ανακοίνωσε ο όμιλος Ελλάκτωρ, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν το Ντουμπάι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σημαντικότερο έργο που υλοποιεί η εταιρία στην περιοχή αφορά την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού στο Jebel Ali, με προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ, και εργοδότη το Dubai Municipality, το οποίο ανέλαβε το 2007, με ανεκτέλεστο υπόλοιπο 46 εκατ. ευρώ περίπου (30.9.2009). Στην κατασκευάστρια εταιρία, Αl Ahmadiah Aktor, οφείλονται 40 εκατ. ευρώ περίπου για το προαναφερόμενο έργο.
Σημειώνεται ότι το δεύτερο έργο αφορά την ανέγερση του αμερικανικού σχολείου του Ντουμπάι, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ. Επίσης, η εταιρία δεν έχει εργολαβική σχέση με τη Dubai World.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου

