
Προς πώληση η «ροζ» βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
Προς πώληση η «ροζ» βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
106
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή βίλα του στη Σαρδηνία, τη «Βίλα Τσερτόζα» έναντι 450 εκατομμυρίων ευρώ στον εμίρη του Άμπου Ντάμπι, ανέφερε την Τετάρτη η ημερήσια ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν επιβεβαιώθηκε από τον άνθρωπο που ασχολείται με την ακίνητη περιουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Κλαούντιο Τζιουντόλι, ο οποίος δήλωσε: «Ουδέν σχόλιο. Δε μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να αρνηθώ».
«Ο εμίρης Μοχάμεντ, πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου του Αμπου Ντάμπι έψαχνε για μία κατοικία στη Μεσόγειο» και σύμφωνα με την εφημερίδα η βίλα του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία έχει όλα όσα αναζητά ο εμίρης.
«Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σωστές, το άρθρο αυτό είναι εντελώς λάθος» δήλωσε χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του ένας αξιωματούχος στο Αμπου Ντάμπι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ιταλός πρωθυπουργός ήταν «ενοχλημένος» από τις περίφημες πλέονφωτογραφίες που ελήφθησαν στη βίλα και έτσι αποφάσισε να την πουλήσει.
Το ακίνητοαποτελείται από τρεις κατοικίες, που απλώνονται σε έκταση περίπου 80 εκταρίων, σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Σαρδηνίας, την Κόστα Εσμεράλδα.
Το κατάλυμα όπου διέμενε ο Καβαλιέρε κάλυπτε μία έκταση 2.600 τετραγωνικών μέτρων μέσα στην οποία βρίσκονταν περίπου δέκα σαλόνια, επτά υπνοδωμάτια, κουζίνες και μπάνια.
Το δεύτερο σπίτι προοριζόταν για τα παιδιά του Μπερλουσκόνι από το δεύτερο γάμο του, ενώ το τρίτο για καλεσμένους, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που έχει φιλοξενηθεί εκεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν