
Οι «Πυρήνες» ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη στην οικία του Μίμη Ανδρουλάκη
Η οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε με προκήρυξή της σε δικτυακό τόπο την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην κατοικία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη, στον Καρέα.
28
Η οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών» ανέλαβε με προκήρυξή της στο δίκτυο indymedia την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην κατοικία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη, στον Καρέα.
Η προκήρυξη συνδέει χρονικά την επίθεση με την εξέταση της υπόθεσης της γιάφκας του Χαλανδρίου από εφέτες ανακριτές και κάνει λόγο για «σύλληψη υποτιθέμενων μελών» και κατηγορίες σε «άτομα άσχετα από εμάς».
Στην ίδια προκήρυξη γίνεται αναφορά και στην 22χρονη φοιτήτρια που συνελήφθη το Σάββατο, η οποία χαρακτηρίζεται «υποτιθέμενο μέλος» της οργάνωσης.
Όσον αφορά τον κίνδυνο που υπήρξε να τραυματιστεί μία ηλικιωμένη γυναίκα με το εγγόνι της, η οργάνωση το αποδίδει στην μετακίνηση της τσάντας με τον εκρηκτικό μηχανισμό και στην «εγκληματική ανεπάρκεια της αστυνομίας να απομακρύνει έγκαιρα τον κόσμο».
«Από εδώ και πέρα, θα φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι για πιο ασφαλείς μεθόδους τοποθέτησης εκρηκτικών ώστε να πλήττουμε αποκλειστικά και αποτελεσματικά τον στόχο που έχουμε επιλέξει» προσθέτει.
Η προκήρυξη αναφέρεται και στην επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής, κάνοντας λόγο για «ριπές αγνώστων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα