Ο Κλεάνθης Βικελίδης του ΑΡΗ στο «Για πάντα Πρωταθλητές»
Ηγέτης της ομάδας εκείνης ήταν ο περίφημος Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Λεωνίδας Ποζάνης και ο Αλκέτας Παναγούλιας είχαν την τύχη να αγωνιστούν για λίγο μαζί του και μιλούν γι’ αυτόν ενώ προβάλλεται και σπάνιο αρχειακό υλικό με ανέκδοτη συνέντευξη του ίδιου του Βικελίδη 32 χρόνια νωρίτερα.
Ποζάνης και Παναγούλιας αναφέρονται στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του πενήντα όταν ο Άρης πέρασε στην παρακμή και στη συνέχεια περνούν στην επόμενη δεκαετία όπου δημιουργήθηκε μια αληθινά σπουδαία ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1970. Ο Αλέκος Αλεξιάδης, ο Νίκος Χρηστίδης, ο Θόδωρος Πάλλας και ο Τάκης Λουκανίδης που αγωνίστηκε τότε για δυο χρόνια με τη φανέλα του Άρη μιλούν σχετικά.
Στη συνέχεια έρχεται η πιο ένδοξη περίοδος της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, η τριετία 1978-1980 όπου ο Άρης πραγματοποίησε τη μεγάλη πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και έφθασε στο μπαράζ για το πρωτάθλημα του 1980. Ο Ντίνος Κούης, ο Γιώργος Ζήνδρος ξεδιπλώνουν τις αναμνήσεις και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναλύει.
Τέλος ο Βασίλης Δημητριάδης αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν μετά τη διάλυση της μεγάλης ομάδας του 1980. Πλούσιο αρχειακό υλικό τόσο από επίκαιρα εποχής όσο και από πιο σύγχρονη τηλεοπτική εικόνα συνοδεύουν την εκπομπή.
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα

