Ανακατανομή των αρμοδιοτήτων σε δώδεκα υπουργεία
Τάξη στις αρμοδιότητες των υπουργείων επιχειρείται να μπει με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το οποίο ανακατανέμονται οι αρμοδιότητες 12 υπουργείων. Το σχέδιο ΠΔ κατατέθηκε στο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
28
Τάξη στις αρμοδιότητες των υπουργείων επιχειρείται να μπει με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το οποίο ανακατανέμονται οι αρμοδιότητες 12 υπουργείων.
Το σχέδιο ΠΔ κατατέθηκε στο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και αφορά στα εξής 12 υπουργεία:
1) Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, 2) Οικονομικών, 3) Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, 4) Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, 5) Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, 6) Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, 7) Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, 8) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, 9) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 10) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 11) Προστασίας του Πολίτη και 12) Πολιτισμού και Τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η νέα διεθνής τάξη πραγμάτων με τη λογική MAGA
- ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Η κατοικία από κοινωνικό δικαίωμα μετατρέπεται σε μέσο κοινωνικού αποκλεισμού
- Endangered Games του Σωκράτη Φατούρου: Η ύλη στο όριο της εξαφάνισης στην The Intermission Art Gallery
- Μητσοτάκης: Δεν πήγε στη Βουλή, δεν πήγε στο Νταβός, πήγε για… σκι στα Καλάβρυτα
- Ακυρώθηκε γκολ του Ποντένσε (vid)
- Λόρα: Η μαρτυρία για τον ρόλο συγκεκριμένου προσώπου που δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις

