Εν αναμονή του πορίσματος για τις ομάδες που θα εμβολιαστούν πρώτες κατά της γρίπης
Το πόρισμα για τις ομάδες του πληθυσμού στις οποίες θα χορηγηθεί κατά προτεραιότητα το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης αναμένεται να παραδώσει σήμερα, Παρασκευή το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας Γρίπης στην υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Δύο ακόμη κρούσματα καταγράφηκαν στην Αλεξανδρούπολη.
103
Το πόρισμα για τις ομάδες του πληθυσμού στις οποίες θα χορηγηθεί κατά προτεραιότητα το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης αναμένεται να παραδώσει σήμερα, Παρασκευή το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας Γρίπης στην υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με «Το Βήμα», δύο ακόμη κρούσματα της νέας γρίπης καταγράφηκαν στην Αλεξανδρούπολη.
Πρόκειται για μία 19χρονη φοιτήτρια και έναν 15χρονο μαθητή, οι οποίοι νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας των δύο ασθενών δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η νέα διεθνής τάξη πραγμάτων με τη λογική MAGA
- ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Η κατοικία από κοινωνικό δικαίωμα μετατρέπεται σε μέσο κοινωνικού αποκλεισμού
- Endangered Games του Σωκράτη Φατούρου: Η ύλη στο όριο της εξαφάνισης στην The Intermission Art Gallery
- Μητσοτάκης: Δεν πήγε στη Βουλή, δεν πήγε στο Νταβός, πήγε για… σκι στα Καλάβρυτα
- Ακυρώθηκε γκολ του Ποντένσε (vid)
- Λόρα: Η μαρτυρία για τον ρόλο συγκεκριμένου προσώπου που δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις

