
Έκρηξη σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου της Γεωργίας
Έκρηξη σημειώθηκε σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου της Γεωργίας, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν αρκετά βαγόνια αμαξοστοιχίας, η οποία μετέφερε πετρέλαιο. Για την επίθεση χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη ΤΝΤ. Δεν υπάρχουν τραυματίες.
103
Έκρηξη σημειώθηκε σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου της Γεωργίας με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν αρκετά βαγόνια αμαξοστοιχίας, η οποία μετέφερε πετρέλαιο.
Πρόκειται για την τελευταία έκρηξη που σημειώνεται στο δυτικό τμήμα της χώρας και έχει στόχο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Γεωργίας.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για την επίθεση χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη ΤΝΤ», δήλωσε στο Ρόιτερ η εκπρόσωπος των Γεωργιανών Σιδηροδρόμων, Ίρμα Στετνάντζε.
Η έκρηξη σημειώθηκε στη γραμμή που συνδέει το Σενάκι με το Πότι, λιμάνι που βρίσκεται στις γεωργιανές ακτές στη Μαύρη Θάλασσα.
Από την έκρηξη έσπασαν παράθυρα σε ένα διπλανό χωριό, ωστόσο δεν υπάρχουν τραυματίες.
Το Πότι είναι ένα από τα κυριότερα λιμάνια της Γεωργίας που χρησιμοποιούνται για τις εξαγωγές πετρελαίου και παραγόντων του από το γειτονικό Αζερμπαϊτζάν και από την κεντρική Ασία στην Ευρώπη.
Οι περισσότερες εξαγωγές πετρελαίου γίνονται από το λιμάνι του Μπατούμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού
- Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αν βάζαμε μερικά ελεύθερα σουτ»
- Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
- «Έστειλε κάποιον με μαύρα γάντια να με εκφοβίσει» – Ο φωτογράφος που ζούμαρε στο «τέρας»
