Κλειστά και τα δύο δημοτικά σχολεία του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου στην Κάντζα
Αθήνα: Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη τα δύο δημοτικά σχολεία του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου που εδρεύουν στην Κάντζα, καθώς αρκετοί μαθητές παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης.
Αθήνα: Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη τα δύο δημοτικά σχολεία του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου που εδρεύουν στην Κάντζα, καθώς αρκετοί μαθητές παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, το κλείσιμο των σχολείων έγινε για προληπτικούς λόγους.
Την απόφαση για το κλείσιμο των δύο δημοτικών σχολείων έλαβε ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής μετά την εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας.
Ωστόσο, ο κ. Κουρής ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητής Εξέτασης, για να διερευνηθούν αντικρουόμενα στατιστικά στοιχεία για τη νέα γρίπη που περιέχουν στις αναφορές τους προς τις αρχές οι υπεύθυνοι αυτών των σχολείων.
Ακόμη τέσσερα σχολεία της Αττικής, το Λύκειο Μελισσίων, το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Αθηνών παραμένουν κλειστά, καθώς σε κάποιες τάξεις είχαν παρουσιαστεί περισσότερα από πέντε κρούσματα της νέας γρίπης.
Στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Αθηνών δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα έως την Τετάρτη.
Επίσης, μαθήματα δεν θα γίνονται όλη την εβδομάδα στα δύο ειδικά σχολεία των Χανίων της Κρήτης, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χανίων, καθώς ασθένησαν από τη νέα γρίπη τέσσερα παιδιά.
health.in.gr
- Παρήγγειλε από το εξωτερικό 8 κιλά κάνναβης μέσω ταχυδρομείου – Συνελήφθη 33χρονος
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του