Σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009, ημέρα διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών, το MEGA μας κρατά ενήμερους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για την πορεία της εκλογικής αναμέτρησης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μεταδίδοντας τα νέα από τα κέντρα των εξελίξεων σε όλη τη χώρα, παρακολουθώντας την εκλογική διαδικασία, μεταφέροντας το κλίμα από τα στρατηγεία των κομμάτων. Η ενημέρωση αρχίζει από την Κυριακή το πρωί.
Στις 07:00 ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για την προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα της χώρας και τη ροή της εκλογικής διαδικασίας.
Από τις 10:00 ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης, με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά τμήματα της χώρας, μας ενημερώνουν για την εξέλιξη της ψηφοφορίας, ενώ με καλεσμένους στο στούντιο συζητούν για την επόμενη μέρα των εκλογών.
Στις 18:00 ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Συντονίστρια της βραδιάς η Όλγα Τρέμη και μαζί της ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Παύλος Τσίμας.
Από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του MEGA, θα παρακολουθούν, θα αναλύουν και θα μεταδίδουν την ροή των αποτελεσμάτων λεπτό προς λεπτό, ενώ θα συζητούν με προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής.
Στο στούντιο θα βρίσκονται ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος και μόλις κλείσουν οι κάλπες στις 19:00 θα μεταδοθεί η πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα μέσω του exit poll.