
Προκαταρκτική εξέταση για τη μη καταβολή δεδουλευμένων σε ναυτικούς της GA Ferries
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση στην οποία θα καταθέσουν δεκάδες Έλληνες ναυτικοί που εργάζονται στα υπό κατάσχεση πλοία της GA Ferries, καταγγέλοντας ότι δεν τους καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα διέταξε ο εισαγγελέας Πειραιά. Αν προκύψουν ευθύνες των υπευθύνων της εταιρείας θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους.
103
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση στην οποία θα καταθέσουν δεκάδες Έλληνες ναυτικοί που εργάζονται στα υπό κατάσχεση πλοία της GA Ferries του Γεράσιμου Αγούδημου, καταγγέλοντας ότι δεν τους καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα, διέταξε ο εισαγγελέας Πειραιά.
Αν μετά την ολοκληρωση της εξέτασης προκύψουν ευθύνες των υπεύθυνων της πλοιοκτήτριας εταιρείας θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, το οποίο θα υλοποιήσουν οι Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Σημειώνεται ότι και τα επτά πλοία του Γεράσιμου Αγούδημου έχουν σταματήσει τα δρομολόγιά τους προς τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη δύο εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών, του ΟΛΠ και τουλάχιστον τριών επισκευαστικών εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
