Έκθεση WebWorld 24-25 Οκτωβρίου
To Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου διοργανώνεται στο Ζάππειο η πρώτη WebWorld, η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πρόσωπο με πρόσωπο με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
To Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου διοργανώνεται στο Ζάππειο η πρώτη WebWorld, η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πρόσωπο με πρόσωπο με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει όλες τις πλατφόρμες δημιουργίας και διαχείρισης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών όπως hosting, αναζήτηση και κατοχύρωση domain name, hardware, software, διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης, SOA, data centers, κ.α.
Η έκθεση διοργανώνεται από την Vertical Communications. Μέσα στα πέντε χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, ενώ εδώ και πέντε χρόνια με την θυγατρική της Premier Events διοργανώνει την έκθεση τεχνολογίας DTE και την έκθεση επαγγελματικού ήχου & εικόνας ISS. Επίσης, έχει εξ ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στον πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.
- Παναθηναϊκός: Με Ναν κόντρα στην Φενερμπαχτσέ
- Συγκλονίζει η Aντζελίνα Τζολί: Γιατί δείχνει τις ουλές της διπλής μαστεκτομής – Φαινόμενο Angelina και το BRCA1
- Προετοιμάζοντας μαζί το ταξίδι του αύριο με πυξίδα την «Ιθάκη» – Η ομιλία του Τσίπρα στην Πάτρα
- ΠΑΟΚ: Με Μπέβερλι στη Λισαβόνα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους δύο γυναίκες για παράνομες επιδοτήσεις
- Οι πιέσεις έπιασαν τόπο – Δεν θα απαγορευθούν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης από το 2035


