
Ζημιές από επίθεση αγνώστων στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ
Επιδρομή αγνώστων στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Από την επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς το προεκλογικό υλικό του κόμματος.
38
Επιδρομή αγνώστων στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του Μ-Λ ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Από την επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς το προεκλογικό υλικό του κόμματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ, η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλες τέτοιου τύπου ενέργειες, όπως η καταστροφή τις τρεις τελευταίες μέρες προεκλογικού υλικού στην Αγία Παρασκευή, στο Χαλάνδρι, στην Καισαριανή και στη Δάφνη.
Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ στη Κόρινθο δέχθηκαν απειλές στη διάρκεια προεκλογικής καμπάνιας.
«Παρόμοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, είναι σίγουρο ότι επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία, να φιμώσουν τις αγωνιστικές δυνάμεις. Ωστόσο, άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση του Μ-Λ ΚΚΕ, αντίθετα αυτό που θα καταφέρουν είναι να ενισχύσουν τις προσπάθειες για το δυνάμωμα της λαϊκής αντίστασης» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
- Βασίλης Αργυρόπουλος: Από την πάστα των μεγάλων
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 18 Μαΐου
- Η στιγμή της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα – Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην κατοχή του
- Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας ξανά μαζί μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους

