Πρόκειται για την ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα που ξέσπασε με την παλίρροια του Σεπτέμβρη στην Κορνουάλλη της Αγγλίας 20 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η Στέλλα, μια όμορφη, συντηρητική και ρομαντική αγγλίδα εμπνέει τον έρωτα στον Ήβαν, τον άντρα της κόρης της, έναν ιδιόμορφο και διάσημο ζωγράφο. Ο έρωτας είναι τόσο δυνατός όσο και αναπάντεχος, που παρασύρει τη Στέλλα σε πράξεις και σκέψεις που ποτέ δεν είχε τολμήσει να κάνει στη ζωή της.
Η παλίρροια του Σεπτέμβρη για μια νύχτα σαρώνει όλα της τα ταμπού. Μπορεί όμως ένας τέτοιος έρωτας να ζήσει και στο φως της μέρας;
Η ένταση, η αγάπη για την κόρη της, οι τύψεις, η δίψα για ζωή θα τυραννήσουν τη Στέλλα και θα την οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.
Αλλά η παλίρροια στο τέλος κρύβει αναπάντεχες ανατροπές…

Ελένη Ερήμου
Ηθοποιός: Αλέκος Συσσοβίτης
Ηθοποιός: Βίκυ Καλπάκα
Ηθοποιός: Γιώργος Ζιόβας
Ρούλα Πατεράκη
Δάφνη ντι Μωριέ