Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει για 5η χρονιά να παραδίδει «Πακέτα» γεμάτα με συγκλονιστικές, ανθρώπινες ιστορίες την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στις 21:00 στον Alpha.
Αποστολέας του πρώτου πακέτου της σεζόν είναι το απόλυτο θηλυκό του ελληνικού κινηματογράφου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που στα πόδια της υποκλίθηκαν πολλές γενιές ανδρών.
Η «βασίλισσα της νύχτας» ξεφυλλίζει μαζί μας το άλμπουμ της ζωής της και επιστρατεύοντας όλο το μπρίο και το νάζι της, μας καθηλώνει με την αφήγησή της. Όλες αυτές οι στιγμές όμως δεν θα ήταν οι ίδιες αν δεν είχε στο πλάι της έναν άνθρωπο.
Έναν άνθρωπο που την αποθέωνε στα φώτα και στεκόταν δίπλα της όταν αυτά έσβηναν.
Στα εύκολα και στα δύσκολα….
Σε αυτό το πρόσωπο αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Το διαφορετικό πρόσωπο της λαμπερής σταρ….

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, θα προσπαθήσει να ενώσει δύο αδέρφια που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στη ζωή τους.

Παρουσίαση – Επιμέλεια: Βίκυ Χατζηβασιλείου
Αρχισυνταξία: Άννα Ορφανουδάκη
Σκηνοθεσία: Μεγακλής Βιντιάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Άννα Αρβανίτη