30

Δριμύτατη επίθεση σε όσους διακινούν σενάρια ακυβερνησίας της χώρας προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους εξαπέλυσε η Αλ.Παπαρήγα, μιλώντας στη ΒΙΑΝΕΞ.

«Η χώρα θα κυβερνηθεί. Δεν υπάρχει χώρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης που έμεινε ακυβέρνητη. Και ξέρετε γιατί θα κυβερνηθεί; Γιατί έτσι κι αλλιώς την εξουσία την έχει η αστική τάξη, την έχει το κεφάλαιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ίδια χαρακτήρισε «παραμύθι και μπαμπούλα» την ακυβερνησία, λέγοντας ότι ακόμα και να γίνουν δεύτερες εκλογές, «οι δύο εκλογές είναι σαν μια».

Η Αλέκα Παπαρήγα απευθύνθηκε στα δύο εκατομμύρια κόσμου που δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, καλώντας τους να ψηφίσουν με βάση την πείρα, τη σκέψη και τη συνείδηση τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ