Δεν θα διεκδικήσει την έδρα του Έντουαρντ Κένεντι στην Γερουσία ο ανιψιός του, Τζόζεφ
Την άρνησή του να διεκδικήσει την έδρα του Έντουαρντ Κένεντι, που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 77 ετών, στη Γερουσία εξέφρασε ο 56χρονος ανιψιός του εκλιπόντος, Τζόζεφ Κένεντι. Η Μασαχουσέτη θα εκλέξει διάδοχο του Έντουαρντ Κένεντι με ειδική εκλογή στις 19 Ιανουαρίου.
103
Ο Τζόζεφ Κένεντι ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει την έδρα της Μασαχουσέτης στη Γερουσία του θείου του Έντουαρντ Κένεντι, που πέθανε προσφάτως από καρκίνο στον εγκέφαλο σε ηλικία 77 ετών, μετά από θητεία του στην Γερουσία επί 47 συνεχή έτη.
Ο Τζόζεφ Κένεντι, 56 ετών, γιος του δολοφονημένου γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, δήλωσε ότι μετά από σκέψη αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι να συνεχίσει την εργασία του στην οργάνωση παροχής πετρελαίου και άλλων καυσίμων σε οικογένειες που έχουν χαμηλά εισοδήματα.
Η Μασαχουσέτη πρόκειται να εκλέξει διάδοχο του εκλιπόντος Έντουαρντ Κένεντι, με ειδική εκλογή στις 19 Ιανουαρίου μετά από προκαταρκτική ψηφοφορία που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου.
Εν τω μεταξύ, ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της πολιτείας, Ντεβάλ Πάτρικ, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την τοπική νομοθεσία, ώστε να επιτύχει αλλαγή του νόμου, προκειμένου να μπορέσει να διορίσει έναν προσωρινό διάδοχο του εκλιπόντος μέχρι τη διενέργεια της κανονικής εκλογικής διαδικασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

