Βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση για τις φωτιές καταλόγισε ο Γ.Παπανδρέου
Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου για τις πυρκαγιές στην Αττική, μιλώντας για αδικαιολόγητη καταστροφή, η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. «Δεν ήταν μοιραία αυτή η φωτιά. Θα είχε αποφευχθεί εάν τα παθήματα του 2007 είχαν γίνει μαθήματα» τόνισε.
103
Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου για τις πυρκαγιές στην Αττική, μιλώντας για αδικαιολόγητηκαταστροφή, η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. «Δεν ήταν μοιραία αυτή η φωτιά.Θα είχε αποφευχθεί εάν τα παθήματα του 2007 είχαν γίνει μαθήματα» τόνισε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με αποσπασματικά ή βραχείας και «προεκλογικής» λογικής μέτρα, όπως αυτά του 2007.
«Οι φωτιές του 2009 οφείλουν να αποτελέσουν την κόκκινη γραμμή για το κράτος και τους πολίτες.Πρέπει οι τελευταίες αυτές καταστροφές να σηματοδοτήσουν το τέλος μιας εποχής.Το τέλος ενός μοντέλου ανάπτυξης που έχει ως νομοτελειακή κατάληξη – ό,τι δεν γίνεται τσιμέντο να γίνεται στάχτη.Σήμερα χρειάζεται μια νέα αρχή» συνέχισε.
Καταλήγοντας ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το σύνολο του νομικού και θεσμικού πλαισίου.
Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση εξαπέλυσε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπακωνσταντίνου. Έκανε λόγο για ανικανότητα του κράτους, για αναξιόπιστο πρωθυπουργό και επανέλαβε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για συνολική αλλαγή πορείας.
«Από τον πρωθυπουργό αναμένουμε να ακούσουμε τα αυτονόητα για αποζημιώσεις και αναδάσωση, αλλά από εκεί και πέρα ο κ. Κ.Καραμανλής δεν έχει καμία αξιοπιστία να πει ότι δεν θα ξαναδούμε αυτά που είδαμε», δήλωσε ο κ.Παπακωνσταντίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό
