
Σε δήμους θα απορροφηθούν 118 απολυμένοι της «Θράκη ΑΕ»
Προγραμματική σύμβαση για τους 118 απολυμένους της εταιρείας «Θράκη ΑΕ» υπέγραψε η υπουργός Απασχόλησης, βάσει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης του περασμένου Μαΐου. Στους απολυμένους δίνεται η δυνατότητα να απασχοληθούν σε θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης στο νομό Έβρου.
106
Προγραμματική σύμβαση για τους 118 απολυμένους της εταιρείας «Θράκη ΑΕ» υπέγραψε την Τρίτη η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, βάσει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης του περασμένου Μαΐου.
Οι απολυμένοι θα απορροφηθούν σε θέσεις στους δήμους Αλεξανδρούπολης, Φερών, Τραϊανούπολης και στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου ΑΕ.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα απασχόλησης θα λαμβάνουν το 80% των μηνιαίων αποδοχών τους, ενώ θα συνεχιστεί και η ασφαλιστική τους κάλυψη. Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 6.569.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
- Κίνηση στους δρόμους: Ντελαπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
