Τετράχρονος πυροβολεί την δίχρονη αδελφή του στο Λας Βέγκας
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών, αφότου το πυροβόλησε ο τετράχρονος αδελφός του στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας. Ο μικρός βρήκε το όπλο, το οποίο ήταν γεμάτο, μέσα στο σπίτι. Πριν από λίγες ημέρες πεντάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
91
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών, αφότου το πυροβόλησε ο τετράχρονος αδελφός του στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας. Ο μικρός βρήκε το όπλο, το οποίο ήταν γεμάτο, μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το όπλο εννέα χιλιοστών ήταν γεμάτο. Εκπυρσοκρότησε όταν ο μικρός το κρατούσε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει την αδελφή του.
Ο πατέρας των δύο παιδιών φέρεται να ήταν σπίτι την ώρα του ατυχήματος. Έρευνα έχει ξεκινήσει για το συμβάν.
Το περιστατικό έρχεται σχεδόν μία εβδομάδα μετά από ένα άλλο παρόμοιο συμβάν, κατά το οποίο πεντάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Το αγόρι είχε βρει το όπλο του πατέρα του στο αυτοκίνητο έξω από φαρμακείο του Λας Βέγκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Airbnb: Νέοι περιορισμοί το 2026 – Σε ποια περίπτωση χάνεται η άδεια μίσθωσης
- Ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τρίποντο κόντρα στον Βόλο – Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη
- Ιράν: «Οποιαδήποτε επίθεση θα θεωρηθεί κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου» – Η απάντηση στην ανάπτυξη αμερικανικού στρατού
- Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]
- Δεν μπόρεσε να γυρίσει μόνος του το ματς – Η εμφάνιση του «διπλού» Αντετοκούνμπο με τους Νάγκετς (vid)
- Λόρα: Άφαντη για 16η ημέρα – Έφυγε με λεωφορείο από την Ομόνοια για Γερμανία; – Η έκκληση της μητέρας της

