Σπάει ταμεία παγκοσμίως η νέα ταινία του «Χάρι Πότερ»
Κάθε εισπρακτικό ρεκόρ έσπασε η ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, καθώς την πρώτη ημέρα της προβολής της σε Ευρώπη, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες τα κέρδη ξεπέρασαν τα 100 εκατ. δολάρια.
Κάθε εισπρακτικό ρεκόρ έσπασε η ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, καθώς την πρώτη ημέρα της προβολής της σε Ευρώπη, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες τα κέρδη ξεπέρασαν τα 100 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με το BBC, μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, οι εισπράξεις των εισιτηρίων ανέρχονται σε 7,6 εκατ. δολάρια, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε από το 2004 ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπαν (3 εκατ. δολάρια).
Η δεύτερη σε εισπράξεις (62 εκατ. δολάρια) ταινία στις ΗΠΑ είναι το φιλμ Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων, που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα.
«Τα εκπληκτικά αυτά νούμερα αποτελούν άλλη μία χειροπιαστή απόδειξη για την απήχηση που έχουν παγκοσμίως οι ιστορίες της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ» δήλωσε η Βερόνικα Κουάν-Ρούμπινεκ τής Warner Bros.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.