Φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ προς τιμήν του «Φράγκι»
Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα γίνει τον Οκτώβριο, έχει σκοπό να τιμήσει ο Παναθηναϊκός τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε από την ενεργό δράση και οι «πράσινοι» θέλουν να μοιραστούν μαζί του ακόμα μια μεγάλη στιγμή.
Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει σκοπό να τιμήσει ο Παναθηναϊκός τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε από την ενεργό δράση και οι «πράσινοι» θέλουν να μοιραστούν μαζί του ακόμα μια μεγάλη στιγμή.
Ο αγώνας θα έχει χαρακτήρα επανάληψης του τελικού της εφετινής Ευρωλίγκα, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε των Ρώσων και στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά στην ιστορία του με τον Αλβέρτη παρόντα σε όλες τις κατακτήσεις του τίτλου.
Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει τον Οκτώβριο, όμως η τελική ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις