«Ο χρόνος είναι εναντίον μας» διαμηνύει στο Μαξίμου ο Μιχ.Λιάπης
Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί για πρώτη φορά ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, κρίνοντας ότι ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές δεν έχει ληφθεί καμία τολμηρή απόφαση για αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές. «Ο χρόνος είναι εναντίον μας», λέει και δηλώνει «παρών» στις επόμενες εκλογές.
43
Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί για πρώτη φορά ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, κρίνοντας ότι ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές δεν έχει ληφθεί καμία τολμηρή και άμεση απόφαση για αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές. Δηλώνει «παρών» στις επόμενες εκλογές και ζητά τη λήψη μέτρων, ιδίως για την οικονομία, «εδώ και τώρα».
Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Λιάπης λέει χαρακτηριστικά πως «έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την ήττα μας στις ευρωεκλογές και καμία συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμη για τα αίτιά της. Ούτε αποφάσεις έχουν παρθεί για τις απαραίτητες εκείνες αλλαγές που χρειάζονται, τόσο σε πρόσωπα όσο κυρίως σε πολιτικές. Τολμηρές και άμεσες».
Υποστηρίζει, μάλιστα, πως «η στασιμότητα δεν ωφελεί», αφού «ο χρόνος είναι πια εναντίον μας».
Για το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός σημειώνει ότι «είναι αδύναμο και δεν έχει υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση» και πως «ο κόσμος δεν το εμπιστεύεται».
Γι αυτό, αναφέρει, «μπορούμε να αναστρέψουμε το εις βάρος μας κλίμα», αρκεί η ΝΔ να δράσει «με γρήγορα αντανακλαστικά, με σιγουριά για τις αποφάσεις μας, αλλά και με επιθετική πολιτική προς όλες τις κατευθύνσεις. Χωρίς φοβικά σύνδρομα».
Ο πρώην υπουργός ζητά την άμεση λήψη μέτρων, κυρίως στον τομέα της οικονομίας, αφού «όσο γρηγορότερα ληφθούν μέτρα, άλλο τόσο γρήγορα αυτά μπορούν να αποδώσουν».
Ο κ. Λιάπης τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, αλλά δηλώνει ότι θα είναι «παρών». Όπως, άλλωστε, λέει, «το τελευταίο διάστημα είχα το χρόνο να αφιερωθώ περισσότερο στην εκλογική μου περιφέρεια και τα στελέχη μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ακούσω τα παράπονά τους και τις απόψεις τους».
Αναφερόμενος στην εμπλοκή τού ονόματός του στην υπόθεση της Siemens, ο κ. Λιάπης επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για «παραπλανητικά ρεπορτάζ και κραυγαλέα ψεύδη», ενώ ως προς τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, των επόμενων εκλογών, στελεχών που ενεπλάκησαν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις, λέει:
«Αφού αθωώθηκαν από τη Βουλή, ουδείς δικαιούται να τους στερήσει τη δυνατότητα να αποκαθαρθούν και από τον ίδιο τον λαό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας