
Επιλέχθηκε το νέο λογότυπο της Olympic Air
Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής του νέου λογοτύπου της Olympic Air. Νικήτρια πρόταση αναδείχθηκε αυτή των Γιάννη Παπαθανασίου και Πάνου Τριανταφυλλόπουλου.
38
Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής του νέου λογοτύπου της Olympic Air. Εως την Κυριακή 5 Ιουλίου, 19.166 xρήστες ψήφισαν ηλεκτρονικά την πρόταση που προτιμούν.
Νικητές της ψηφοφορίας αναδεικνύονται οι Γιάννης Παπαθανασίου και Πάνος Τριανταφυλλόπουλος που συγκέντρωσαν 11.652 ψήφους. Η πρόταση του Γιάννη Λιβέρη έλαβε 4.992 ψήφους και η πρόταση του Σπύρου Γάγγα 2.472 ψήφους.
Η Marfin Investment Group ευχαριστεί όλους τους σχεδιαστές που υπέβαλαν τις προτάσεις τους και το κοινό που συμμετείχε στην ψηφοφορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
- Δημοσκόπηση: Η λέξη «συγκάλυψη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση λένε 7 στους 10 – Χάνει έδαφος από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
