
Απεργούν Δευτέρα και Τρίτη οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ
Μετ εμποδίων οι συναλλαγές στα ΚΕΠ σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι να εξισωθούν μισθολογικά με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
103
Μετ εμποδίων οι συναλλαγές στα ΚΕΠ σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων στα ΚΕΠ είναι το επίδομα υπολογιστή, επίδομα σε όσους εργάζονται σε Νομαρχιακά ΚΕΠ, προκειμένου να εξισωθούν μισθολογικά με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αναγνώριση προϋπηρεσίας, αλλά και επίλυση προβλημάτων, όπως οι δυσμενείς συνθήκες εργασίας που επιδεινώνονται σταδιακά με νέες υπηρεσίες (ΑΜΚΑ, ΟΓΑ, ΕΟΤ, Επιδότηση Ενοικίου κλπ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]

